Skip to main content
Marmertapijt

Marmertapijt bestaat uit miljoenen marmerkorrels die een standaardafmeting van 1-4 mm of 4-8 mm hebben. Marmertapijt geeft een warme, mooie en moderne indruk. Het is mooi te combineren met andere vloerafwerkingen zoals steentapijt, gietvloer, parket, tegels. Het kleurenpallet is beperkter omdat het om natuurlijke korrels gaat die niet worden ingekleurd. Het resultaat is zoals bij steentapijt een sterke naadloze vloer die warm aanvoelt.

Marmertapijt is geschikt voor nieuwbouw én renovatie. Bij renovatie zijn er géén breekwerken nodig. Het past bij elk type interieur, van klassiek tot modern. Dit mede door een kleurkeuze naar eigen smaak! De vloer kan geplaatst worden zolang er een droge en stevige ondergrond is zoals o.a. chape, beton, hout of tegels. Het is mogelijk om naast de vloer, ook de plinten af te werken met marmertapijt.

Bij een marmerkorrel van 4-8mm wordt er afgeraden om een transparante dichtzetmassa te gebruiken. De dichtzetmassa vloeit weg tussen de openingen van de poriën, deze openingen zijn te groot.

Onderhoud

Nog vragen?

Droomt u ook van een Microcement in uw woning of bedrijfsruimte? Of heeft een van onze andere producten uw interesse gewekt? Contacteer ons voor meer informatie.

Contacteer ons